Pil venstre Icon Pil højre Icon Pil højre Icon Kurv Icon Luk cirkel Icon Udvid pil Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Pil ned Icon e-mail Icon Mini kurv Icon Person Icon Ruler Icon Søg Icon Trøje Icon Trekant Icon Kurv Icon Afspil video

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Besøg vores butik:
Firmanavn: Exotic Mix (herefter under "Vi"
Exotic Mix Torvehallerne
Linnésgade 17, stald 6, hal 2
1361 København
CVR: 27348033

Kontakt os:
Support@exoticmix.dk
Mobil: 71 96 96 68
Skriv til os via LiveChat 

Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10:00 - 19:00.

Betaling

Vi tager imod følgende betalingskort:
 • MasterCard
 • MasterCard Direct
 • Maestro
 • Visa
 • Visa/Dankort
 • Visa Electron
 • Mobilepay

 MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Der er ingen gebyr på danske betalingskort.
Vi tager således imod udenlandske betalingskort - også uden nogen former for gebyr.

Vi modtager MobilePay.
Det forudsætter at du har sat din mobil op til det. Har du ikke sat den op til dette, er her en lille guide. Gå ind i din Mobilepay-App, derefter gå ind i indstillinger og aktiver "brug MobilePay til nethandel" den vil første gang bede om din NemID kode, som du så indtaster - og efter er din mobil klar til nethandel med mobilepay.

Har du stadig problemer, kan du altid rette henvendelse til os - så skal vi nok hjælpe dig.
Ellers kan du altid hente hjælp hos Danske Bank, som ejer mobilepay: 45 14 44 47 - support@mobilepay.dk


Levering

Vi kan leverer med følgende fragtselskaber. 
Vælg selv, hvilket du ønsker.

 • GLS
 • PostNord/Post Danmark
 • Bring
 • Danske Fragtmænd
 • DAO 365
 • DHL Express
GLS    Post Danmark     Bring     Danske Fragtmænd     DAO365      DHL      

 

GRATIS FRAGT VED ORDRE OVER 299,- KR.

 Alt afhængig af selskab hvilket fragtselskab du vælger i checkout, så koster fragten følgende:


GLS
: 29 kr.
Bring: 29 kr.
PostNord39 kr.
DAO 365: 39 kr.
DHL Express: 159 kr. 

Alle pakker bliver leveret med et Track'N'Trace-nummer - se hvor din pakke er her.

Vi har gjort det nemt for dig som kunde, at vælge lige nøjagtigt den løsning, der passer dig bedst.

Vi leverer primært i mellem 1-2 hverdage.
Men afhængigt af dit valg - så kan levering af vores produkter være mellem 1-5 hverdage undervejs. Vi leverer til hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer - herunder Færøerne og Grønland.

Udlandet (Levering til Sverige)

Vi leverer også til Sverige imod et fragtgebyr på 79,- kr.
Vi bruger KUN GLS + Track'N'Trace-nummer, så du kan holde øje med din pakke.

Fortrydelsesret 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Bemærk dog, at vi ikke leverer varer over forskellige gange. Er din(e) vare(r) udsolgt, eller bliver midlertidig udsolgt, vil du få en mail fra os, hvor vi finder en tilgodeset løsning til dig på dette.

Er der noget galt med varen eller har du et spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os på support@exoticmix.dk

Skulle du stadig være utilfreds, så kan du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved support@exoticmix.dk eller ved at benytte
standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. af varens forsendelse pris. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke returomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Exotic Mix Torvehallerne
Linnésgade 17, stald 6, hal 2
1361 København

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret 

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.  Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig via fx. fragtselskabet, som skal kunne vide, hvor din vare skal hen, og til hvilken person (dig). Husk at vi aldrig videre levere dine personoplysninger til andre end fragthåndtering. Personoplysningerne registreres hos Exotic Mix og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret hos www.exoticmix.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@exoticmix.dk


Vi er beskyttet med HTTPS, SSL og McAfee Secure.
Hos Exotic Mix betyder vores kunder det altafgørende i vores drift, og derfor går vi hverken på kompromis med kvalitet eller din sikkerhed på nettet.

https://www.exotixmix.dk ligger på en sikker server, som du kan se på din browser. 

På browseren "Google Chrome" vises dette: Udover dette bruger vi også et af verdens verdens mest førende internet-sikkerhedsfirma på nettet til at give siden et ekstra lag af sikkerhed, så vi kan garanterer din og vores sikkerhed.


Se vores cerfictitakat fra sikkerhedsfirmaet McAfee her:
This site has earned the McAfee SECURE certification.
(Bemærk, at du kommer over på en engelsk side)

Klageadgang

Husk, at du altid er ansvarlig for, at ha' læst og accepteret vores seneste handelsbetingelser.

Skulle du være utilfreds eller har du et spørgsmål, så kan du altid skrive til os på support@exoticmix.dk er du stadig utilfreds over dit køb, og det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via www.forbrug.dk. Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret 20.04.2017.