FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Firmanavn: Exotic Mix ApS (herefter under "Vi")
Exotic Mix Torvehallerne
Linnésgade 17, hal 2, stand 6.
1361 København
CVR: 38817612

Kontakt os:
Support@exoticmix.dk
Tlf: 71 96 96 68

(
Vi besvarer alle mails indenfor 24 timer i hverdage)

Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Betaling

Alle betalinger er krypteret.
Vi tager imod følgende betalingskort:
• MasterCard
• MasterCard Direct
• Maestro
• Visa
• Visa/Dankort
• Visa Electron
• Mobilepay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Der er ingen betalingsgebyr på betalingskort.
Vi tager også imod udenlandske betalingskort - uden nogen former for gebyr.

Vi modtager MobilePay. 
Det forudsætter at du har sat din mobil op til det. Har du ikke sat den op til dette, er her en lille guide. Gå ind i din Mobilepay-App, derefter gå ind i indstillinger og aktiver "brug MobilePay til nethandel" den vil første gang bede om din NemID kode, som du så indtaster - og efter er din mobil klar til nethandel med Mobilepay.

Har du stadig problemer, kan du altid rette henvendelse til os - så skal vi nok hjælpe dig. Ellers kan du altid hente hjælp hos Mobilepay på 45 14 44 47 eller support@mobilepay.dk

Levering

Fri fragt ved alle køb over 499,- kr.
Vi kan leverer med følgende fragtselskaber. 

• GLS
• Postnord

Alt afhængig af hvilket fragtselskab og leveringsform du vælger i checkout, så koster fragten følgende:

GLS Pakkeshop: 39 kr.
GLS Hjemmelevering: 59 kr.
GLS Erhverv: 29 kr.
Postnord Pakkeshop: 49 kr.
Postnord Hjemmelevering: 70 kr.

Vi leverer primært imellem 1-3 hverdage.
Vores leveringstid er primært og som standard 1-3 hverdage, dog kan der i perioder med sygdom i pakkeriet, eksterne leveringsudfordringer hos vores transportører eller ekstraordinær travlhed fx i forbindelse med kampagner, forekomme forsinkelser i vores leveringstider hvorfor man ikke her kan forvente de 1-3 hverdage som leveringstid under sådanne omstændigheder.

Fortrydelsesret 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Bemærk dog, at vi ikke leverer varer over forskellige gange. Er din(e) vare(r) udsolgt, eller bliver midlertidig udsolgt, vil du få en mail fra os, hvor vi finder en tilgodeset løsning til dig på dette. 

Er der noget galt med varen eller har du et spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive til os på support@exoticmix.dk

Skulle du stadig være utilfreds, så kan du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved support@exoticmix.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til varens forsendelse pris. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke returforsendelsesomkostningerne uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes retur til: 

Exotic Mix Torvehallerne
Linnésgade 17, stald 6, hal 2
1361 København 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger gælder købelovens regler for varekøb
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig via fx. fragtselskabet, som skal kunne vide, hvor din vare skal hen, og til hvilken person (dig). Personoplysningerne registreres hos Exotic Mix og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registrant hos www.exoticmix.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@exoticmix.dk

Den dataansvarlige på exoticmix.dk er Exotic Mix ApS

Vi er tager din sikkerhed alvorligt.
Hos Exotic Mix er vores kunder, det altafgørende i vores drift, og derfor går vi hverken på kompromis med kvaliteten af vores produkter eller din sikkerhed når du shopper hos os.

Klageadgang

Husk, at du altid er ansvarlig for, at ha' læst og accepteret vores seneste handelsbetingelser.

Skulle du være utilfreds eller har du et spørgsmål, så kan du altid skrive til os på support@exoticmix.dk er du stadig utilfreds over dit køb, og det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til 
Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via www.naevneneshus.dk. Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Handelsbetingelserne er senest opdateret 13.07.2020

TILBAGE TIL TOPPEN