Ingen produkter i din kurv
Dadler er en af de mest populære snacks man kan finde i Danmark. Den kalorieindholdige lille stenfrugt er ekstremt populær, både som snack men også til overraskende mange andre ting. Dadler er som nævnt en stenfrugt, men for en stenfrugt at være så er den relativt lille. Dadlen har et blankt skind, som samtidig er en smule rynket, alt afhængig af kvaliteten på dadlen. Dadler har en dejlig sød smag, hvilket også er grunden til mange godt kan lide at spise den som snack. De bliver eksempelvis tit brugt på en tapasfad, grundet deres smagskombination med ost er fantastisk. De har også nogenlunde samme følelse i munden, så derfor er dadler en sikker vinder på et tapasfad. Dadler er originalt fra Mellemøsten, hvor man har dyrket dem i over 5000 år. En normal høstsæson for dadler foregår mellem Juni og Oktober, og de skal gerne gro i et meget varmt klima. De fleste kender til dadler som den klistrede mørke dadel, som er meget indtørret. Dog er Medjoul dadler blevet rigtig populære over de seneste par år, som bliver set som friske dadler. Det betyder dog bare at de er mindre indtørrede end normal, så de vækker apetitten lidt stærkere hos folk.