FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Tørret dragefrugt halvt overtrukket med mørk chokolade

af Baha Al-Asadi i October 28, 2020

Ideen til denne opskrift opstod på baggrund af en varm anbefaling vi engang modtog fra en af vores trofaste stamkunder, som er kostvejleder og fitnesstræner. Hun plejede selv at servere denne herlighed til sine kunder som en sund og vældig lækker snack, idet den består af en tropisk tørret dragefrugt, som er rig på vitaminer og mineraler og som er helt uden sukker, farve- og tilsætningsstoffer tilsat og kombineret med en dyb mørk chokolade.

Denne anbefaling har vi nu selv valgt at afprøve og vi er helt og aldeles enige i vores kære kundes udsagn
 

Opskrift og fremgangsmåde:

100 g tørret dragefrugt

100 g mørk eller hvid chokolade

 

Hak al chokoladen helt fint. Varm lidt mere end halvdelen af chokoladen op i en skål over vandbad til 48-50° C (brug et termometer). Kom den anden halvdel i en stor skål. Kom al den smeltede chokolade op i skålen til den usmeltede chokolade og lad de to 'smelte' naturligt sammen. Dyb dragefrugten en ad gangen i den smeltede chokolade og placere på en tallerken indtil chokoladen størkner. Anret på en flot tallerken.

 

Månedligt samarbejde

I samarbejde med Exotic Mix, vil @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. @Innovative_foodie er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.


Desuden har @Innovative_foodie fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN