Nice Cream Blue Ocean

I denne uge vil vi præsentere jer for en herlig opskrift på den vidunderlige Blue Ocean Acai bowl med blå Spirulina (alger som er blevet en populær superfood). De blå Spirulina vil dels gør denne ret skønnere i udseendet og sundere i næringsindholdet, men det kan sagtens undlades.
Denne acai bowl laves på havremælk, frosne bananer og evt. også frosne mangostykker hvis man ønsker dette.

Nice cream toppes med Exotic Mix´s lækre natural jumbo cashewnødder, dejlige smagfulde tørrede mango slices uden tilsat sukker, de crunchy ristede kokosflager fra Sri Lanka eller den udsøgte tørrede dragefrugt uden tilsat sukker. Kun fantasien sætter grænser for hvad man har lyst til at toppe denne udsøgte ret med.

Ingredienser:
- 2 frosne bananer, evt. 10 stk frosne mangotern (hvis dette vælges brug da kun 1 banan)
- 1 tsk vanilje
- 1 1/2 dl havremælk
- 1 1/2 tsk spirulina (frivilligt)
- Cashewnødder, tørrede mango, ristede kokosflager eller tørret dragefrugt

Metode: Bananer, mango, vanilje og havremælk blendes sammen indtil der opnås en lækker og cremet konsistens. Nice cream hældes i en skål og pyntes med cashewnødder, tørret mango slides, ristede kokosflager eller tørret dragefrugt, i den mængde man ønsker. Tip: Nydes iskold 😉 Månedligt samarbejde I samarbejde med Exotic Mix, vil Alia Juriah, der står bag instagramprofilen @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. Alia er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.

Desuden har Alia fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

Tilføj en kommentar

Alle kommentarer behandles, inden de offentliggøres. Dette sikre mod spam kommentarer.

Nødder

En nød, er ikke bare en ganske enkel nød. Igennem flere års generationer, har vi tillært os, hvad nødder i virkeligheden er. Og nu har du også adgang til dem. Velbekommen.

Exotic Mix