Marokkansk anretning af naturlige nødder og tørret frugter

Ægte kvalitet fortjener en anretning, som både imponerer, og som får smagsløgene til at synge, inden man overhovedet får smagt på herlighederne! Vi er selv blevet inspireret af den marokkanske anretning, med smukke skåle, mønstret fade og charmerende tekander. En indbydende anretning kan gøres på mange måder, så tag endelig inspiration til din næste hyggeaften med vennerne eller familien.

Månedligt samarbejde I samarbejde med Exotic Mix, vil Alia Juriah, der står bag instagramprofilen @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. Alia er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.

Desuden har Alia fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

Tilføj en kommentar

Alle kommentarer behandles, inden de offentliggøres. Dette sikre mod spam kommentarer.

Nødder

En nød, er ikke bare en ganske enkel nød. Igennem flere års generationer, har vi tillært os, hvad nødder i virkeligheden er. Og nu har du også adgang til dem. Velbekommen.

Exotic Mix