FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Marokkansk anretning af naturlige nødder og tørret frugter

af Baha Al-Asadi i October 29, 2020

Ægte kvalitet fortjener en anretning, som både imponerer, og som får smagsløgene til at synge, inden man overhovedet får smagt på herlighederne! Vi er selv blevet inspireret af den marokkanske anretning, med smukke skåle, mønstret fade og charmerende tekander. En indbydende anretning kan gøres på mange måder, så tag endelig inspiration til din næste hyggeaften med vennerne eller familien.

Månedligt samarbejde I samarbejde med Exotic Mix, vil @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. @Innovative_foodie er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.

Desuden har @Innovative_foodie fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN