FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Lækker frugtsalat med hakkede syrlige abrikoser og vaniljecreme

af Baha Al-Asadi i October 29, 2020

Vores lækre syrlige abrikoser fra Sydafrika har en saftig og blød konsistens, hvilket adskiller denne unikke abrikos sort fra den gængse abrikos smag på markedet. Kombinationen af det syrlige, bløde og saftige i vores abrikoser gør dem særdeles velegnede som en udsøgt topping til frugtsalater - specielt når de kombineres med en dejlig fyldig og aromatisk vaniljecreme.

Nyd den skønne kontrastfulde kombination af den søde frugtsalat samt fyldige vaniljecreme, der komplimenteres med de syrlige og aromatiske abrikoser.

Metode:
Til frugtsalaten kan du gøre brug af alle dine yndlingsfrugter. Skær frugterne ud i lækre små tern og bland det hele sammen i en skål.

Tilsæt vaniljecreme og abrikoser som topping og nyd en himmelsk skål af fantasiske smage.

Tip: For et ekstra twist, kan man med fordel pynte med smagsfulde valdnødder også.

 

Månedligt samarbejde

I samarbejde med Exotic Mix, vil @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. @Innovative_foodie er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.


Desuden har @Innovative_foodie fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN