Lækker frugtsalat med hakkede syrlige abrikoser og vaniljecreme

Vores lækre syrlige abrikoser fra Sydafrika har en saftig og blød konsistens, hvilket adskiller denne unikke abrikos sort fra den gængse abrikos smag på markedet. Kombinationen af det syrlige, bløde og saftige i vores abrikoser gør dem særdeles velegnede som en udsøgt topping til frugtsalater - specielt når de kombineres med en dejlig fyldig og aromatisk vaniljecreme.

Nyd den skønne kontrastfulde kombination af den søde frugtsalat samt fyldige vaniljecreme, der komplimenteres med de syrlige og aromatiske abrikoser.

Metode:
Til frugtsalaten kan du gøre brug af alle dine yndlingsfrugter. Skær frugterne ud i lækre små tern og bland det hele sammen i en skål.

Tilsæt vaniljecreme og abrikoser som topping og nyd en himmelsk skål af fantasiske smage.

Tip: For et ekstra twist, kan man med fordel pynte med smagsfulde valdnødder også.

 

Månedligt samarbejde

I samarbejde med Exotic Mix, vil Alia Juriah, der står bag instagramprofilen @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. Alia er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.

Desuden har Alia fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

Tilføj en kommentar

Alle kommentarer behandles, inden de offentliggøres. Dette sikre mod spam kommentarer.

Nødder

En nød, er ikke bare en ganske enkel nød. Igennem flere års generationer, har vi tillært os, hvad nødder i virkeligheden er. Og nu har du også adgang til dem. Velbekommen.

Exotic Mix