FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. 299 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. 299 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Julekonfekt

af Baha Al-Asadi i December 09, 2020

Opskriften går til ca. 30 styks konfekt.

Det skal du bruge:

  • 1/2 vaniljestang eller 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 130 g. flormelis
  • 50 g. god mørk chokolade
  • 80 g. Valrhona kakao
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1/2 dl. piskefløde

Pynt:

  • Hindbærstøv
  • Passionsfrugtsstøv
  • Karamelstøv
  • Dragefrugtsstøv
  • Pistaciemel
  • Lakridspulver
  • Glimmer


Metode:
Start med at hakke chokoladen fint.

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, og mas dem sammen med lidt af flormelissen.

Bland chokolade og vanilje godt sammen og tilsæt de øvrige mens du ælter til en ensartet glat masse.

Stil dem på køl i 30 minutter til massen er fast, og nemt kan rulles til kugler.

Rul 30 mundrette stykker - TIP: anvend gerne latexhandsker 

Del dem op i dybe skåle og drys med det frugtstøv/glimmer du har og ryst skålen forsigtigt indtil kuglerne bliver coatet med støv.

For at opnå en mere intens coating kan man coate dem en ekstra gang lige inden serveringen.

Opbevar konfekten i en lufttæt beholder på køl. De kan holde sig i et par dage.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN