FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Havregrød m. figner

af Martin Hansen i September 17, 2018

I den bedste rejse, så vil man gerne opleve den bedste oplevelsestur, og idet forlanger man også de bedste madretter og smage.

Jeg har igennem længere tid undret mig over, hvorfor figner ikke har en større plads i det danske køkken. Vi har dem friske og tørrede, men alligevel bruger vi dem sjældent.

Det har jeg tænkt mig, at gøre om på!

Til opskriften skal du bruge:
• 1 dl af din favorit havregrød.
• 1 dl vand
• 1. stk banan
• 1. tsk vaniljepulver 
• 1. tsk kanel
• hakkede figner i små stykker (efter behov) - brug friske eller tørrede.
(Tørrede smager bedst, da sukkerindholdet er lidt større.
• Hakkede australske mandler - usaltede (efter behov)
• Ahorn, eller honning til afrunding.

Selve opskriften: 

Start med at tænde for en ovn, så den bliver forvarmet - stil den gerne på 200 g.
Hiv fat i en skål og mos bananen, smid havregrynen ned sammen med, kanel, vanilje og vand. Ta' fat i en skål, som kan holde til høje temperatur varme, og smid det hele i der. Lad det hele blive bagt i 15 min - evt. mere, så gerne efter.

Ta' blandingen ud og smid de resterende ingredienser i som topping.
Og top gerne med andre ingredienser eller spis frisk frugt til.

Velbekommen :)
SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN