Ingen produkter i din kurv
I den bedste rejse, så vil man gerne opleve den bedste oplevelsestur, og idet forlanger man også de bedste madretter og smage.
Jeg har igennem længere tid undret mig over, hvorfor figner ikke har en større plads i det danske køkken. Vi har dem friske og tørrede, men alligevel bruger vi dem sjældent.
Det har jeg tænkt mig, at gøre om på!
Til opskriften skal du bruge:
• 1 dl af din favorit havregrød.
• 1 dl vand
• 1. stk banan
• 1. tsk vaniljepulver
• 1. tsk kanel
• hakkede figner i små stykker (efter behov) - brug friske eller tørrede.
(Tørrede smager bedst, da sukkerindholdet er lidt større.
• Hakkede australske mandler - usaltede (efter behov)
• Ahorn, eller honning til afrunding.
Selve opskriften:
Start med at tænde for en ovn, så den bliver forvarmet - stil den gerne på 200 g.