FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Grillede auberginer med hvidløgsdressing

af Baha Al-Asadi i October 29, 2020

Denne udsøgte ret fungerer som et eminent alternativ til de kalorierige madretter. Disse grillede auberginer har en uovertruffen og himmelsk smag når de marineres med den udsøgte hvidløgsdressing og er et dejligt sundt måltid. Retten er tilmed en fryd for øjnene.

Ingredienser:
- 2 auberginer
- 5 dl yoghurt
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. tahini
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. timian mix
- Salt
- Pynt med ristede pinjekerner, granatæble og sumak

Metode: Halvér 2 auberginer på langs. Rids tern indeni på skrå med en kniv. Smør lidt olivenolie med en pensel på hver af de halve auberginer. Paprika, timian og salt gnides ind i kødet. Læg auberginerne i et ovnfast fad og bag dem i oven ved 250 grader i 20-30 min.

Hvidløgsdressing: Pres hvidløget i en hvidløgspresser. Bland hvidløg med yoghurt, salt og resten af krydderierne. Rist pinjekernerne på en varm pande med lidt olie. Fordel hvidløgsdressingen på auberginerne og kom de ristede pinjekerner på toppen med lidt sumak og basilikum.
Tip: For en bedre smag, bland olivenolien med hvidløg, paprika, timian og salt og lad blandingen trække i 10-15 min. inden pensling.

Månedligt samarbejde I samarbejde med Exotic Mix, vil @Innovative_foodie, flere gange om måneden kreere skræddersyede opskrifter til netop Exotic Mix – naturligvis med fokus på de mange anvendelsesmuligheder som vores delikate produkter rummer. @Innovative_foodie er uddannet Cand.scient in Food Innovation and Health og har indenfor de seneste år arbejdet hos henholdsvis michelinrestauranten Alchemist og Meyers Madhus.


Desuden har @Innovative_foodie fra barns ben været en inkarneret madfan og har altid dyrket madlavning som en brændende interesse. Hos Exotic Mix deler vi denne hengivenhed og passion for detaljesansen og feinschmecker tilgangen til de gode råvarer og gourmetprodukter.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN