Denne granola er perfekt til at starte morgenen på. Den er super nem at lave og så er den dejlig knasende. Den får en dejlig frisk sødme fra de tørrede tranebær og knasende elementer fra Marcona mandlerne.
Opskriften er lavet af denne måneds madblogger, som er Julie Marie Nielsen. Hun er opskriftudvikler og madfotograf, samt står bag Instagram profilen @juliemarieeats og hjemmesiden juliemarieeats.com. Hun brænder for at dele ud af sine opskrifter, der er fulde af smag og nemme at følge.
Ingredienser
- 1 tsk kanel
- 75 g tørrede hele tranebær - uden tilsat sukker
- 50 g Marcona mandler - natural
- 30 g kokos
- 10 g chiafrø
- 200 g finvalset havregryn
- ¼ tsk salt
- 125 g ahornsirup
- 1 spsk vand
- 1 tsk vanilje ekstrakt
Fremgangsmåde
- Bland alle de tørre ingredienser sammen, undtagen de tørrede tranebær.
- Opvarm ahornsirup, vanilje ekstrakt og vand. Hæld det over de tørre ingredienser og bland det hele godt sammen.
-
På en bageplade med bagepapir, spredes det ud i et tyndt lag og bages i ovnen på 170°C i 25-30 minutter-
- Det er færdigt når granolaen har fået en gyldenbrun farve.
- Lad det køle ned og vend derefter de tørrede tranbær sammen med resten af granolaen.
- Opbevares i en lufttæt beholder.