FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. 299 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. 299 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Fisk med pistacie crumble

af Baha Al-Asadi i July 04, 2021

Til 4-6 pers.

Det skal du bruge:

  • 80 g. Panko (Japansk rasp)
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g. afskallede, intenst grønne pistacienødder
  • 80 g. revet mozzarellaost
  • 1 håndfuld frisk basilikumblade
  • 1 tsk. citronskal
  • 2 spsk. jomfruolivenolie
  • havsalt og sort peber
  • 6-800 g fisk (hvid fisk)

 

Fremgangsmåde:

Til crumble blendes pistacie og Panko fint i en foodprocessor.

Dernæst tilsættes grofthakket hvidløg, mozzarella, basilikumblade, citronskal og olivenolie.

Krydr med salt og peber og blend det til en grov crumbleagtig rasp.

Læg fisken i en bradepande med bagepapir. Det kan enten være en hel filet eller portionsstykker af fisk. Kom crumblen på toppen af fisken og tryk den let fast.

Bag fisken i 10-12 min. ved 200ºC for tykke stykker af fisk. Tynde stykker fisk skal have et par minutter mindre.

Servér med citron.

De kan serveres med en svampesovs, dampede asparges, bagte peberfrugt, søde kartofler, babykartofler eller en frisk salat.

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN