Ingen produkter i din kurv
Avocado med skaldyrssalat er den perfekte forret til ethvert påskebord og den vil med sikkerhed, falde i god jord hos dine gæster! Du kan anrette den lige som du vil, men uanset anretningen vil smagen af denne lækre forret, være med til at imponere dine gæster 🙌
Til skaldyrssalaten
• 300 g kogt kongekrabbe, rejer, krebsehaler eller anden skaldyr
• 2 solmodne tomater
• 2 forårsløg
• 1 citron
• 1 lille bundt dild, hakket
• 1 lille håndfuld karse
• 250 g creme fraiche (38%)
• 1 chili, finthakket
• salt
• peber
Øvrige
• 200 g
• 4 stk. modne avocadoer
• 8 spsk. mangoeddike
• et nip salt
• grovkornet peber
• 1 grapefrugt
Fremgangsmåde:
1. Hak tomater, forårsløg, dild og chili. Kom det i en skål.
2. Tilføj rejer, creme fraiche, saften fra 1 citron, karse, salt og peber i. Rør det hele godt sammen.
3. Skær avocadoerne i to dele. Kom ca. 2 spsk. skaldyrssalat på. Drys lidt salt og grovkornet peber på. Pynt med en skive grapefrugt.
4. Som prikken over i’et, skal der 1 spsk. mangoeddike på hver avocado.