FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR. HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE* VI ER E-MÆRKET!
  • FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
  • HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE*
  • VI ER E-MÆRKET!

Torvehallerne - Juletiden - Events & Oplevelser

af Exotic Mix i December 13, 2018

Den traditionelle danske julestemning, som vi alle kender den, indebærer julepynt, som lyser gader og butiksvinduer op i den mørke tid. Det er duften af brændte mandler og gløgg fra udendørs boder, hvorfra dampen stiger op i den kolde decemberluft, og det er de kendte og elskede julesange og salmer, som strømmer fra gademusikanter og de julemarkeder, som afholdes på åbne pladser og torve i byerne. Det er duften af gran, pebernødder, appelsiner, kryddernelliker og kanel, det er smagen af rødkål, ris a la mande, og den søde forventning om dagevis af hygge i familiens skød, mens årshjulet atter drejer sig imod sommer.

Torvehalleren - jul - exotic mix - nødder

Torvehallerne i juletiden – en helt særlig oplevelse

I de større byer kan julen til gengæld godt blive lidt for meget trængsel og alarm. Der er pres på gader og stræder, når hele oplandet søger imod købstaden og skal have styr på juleindkøbene – og så kan julestemningen godt have en tendens til at drukne i stress. Så er det godt, at du kan søge tilflugt i Københavns egen kulinariske oase, nemlig Torvehallerne. Med en dejlig central beliggenhed i gå afstand fra Nørreport Station, er Torvehallerne et yndet tilflugtssted for livsnydere og gourmet'er, som ynder at forkæle sig selv med lidt ekstra lækkert til ganen.

Torvehalleren København - Exotic Mix - Jul - Nødder

 I Torvehallerne finder du såvel lækre delikatesse butikker som slagterbutikker i højeste kvalitet, de bedste bagere, grønthandlere med et udsøgt udvalg af frugt, grøntsager og krydderurter samt nogle af Købehavns allerbedste fiske- og skaldyrs butikker. Men først og fremmest finder du i Torvehallerne hyggelig stemning og dedikerede handlende. En tur i Torvehallerne vækker mindelser om fordums markeder og torvedage, hvor stemningen og humøret var højt.

Torvehallerne: Exotic Mix

De moderne Torvehaller kan dog præsentere et langt mere udsøgt sortiment af lukulliske og velsmagende fødevarer, som du enten kan indtage på stedet, eller hjemtage og tilberede i hjemmets trygge rammer. Hos den velassorterede stade Exotic Mix bliver alle sanser beriget, når farvestrålende nødder, velduftende tørrede frugter og velsmagende specialblandinger fra hele verden frister næsen, ganen og øjet. Du får rigtig svært ved at komme uden om Exotic Mix i Torvehallerne, når julens krydderier skal på plads!

Se mere om Exotic Mix's produkter her

(Billeder af: Torvehallernekbh København - torvehallernekbh.dk)

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst, at din kommentar skal godkendes, før den er synlig


TILBAGE TIL TOPPEN