Pil venstre Icon Pil højre Icon Pil højre Icon Kurv Icon Luk cirkel Icon Udvid pil Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Pil ned Icon e-mail Icon Mini kurv Icon Person Icon Ruler Icon Søg Icon Trøje Icon Trekant Icon Kurv Icon Afspil video

Om osExotic mix blev grundlagt i september 2011 i forbindelse med åbningen af Torvehallerne i Israels Plads.
Butikken har siden åbningen været drevet med kærlig hånd af brødrene Al-asadi, som ellers har en baggrund i restaurationsbranchen.

Hos Exotic Mix har vi en spændende konceptmæssig nytænkning, ved at tage nødde- og tørret frugtmarkedet til nye højder og omdanne dette sortiment fra at være almindelige hyldevarer i supermarkeder og discountbutikker til, at udgøre en hel og ekslusiv kerneforretning. Hos os er der virkelig tale om nødder og tørrede frugter af ypperste kvalitet og er bestemt ikke blot noget, som vi påstår, hvilket vores kunder er velvidende om. Vi tager løbende på verdens førende messer inden for branchen og lader os inspirerer af de hotteste og nyeste trends og kombinerer disse med vores store ekspertise i udvikling af nye og spændende produkter. Vores store og professionelle leverandørnetværk danner store og vide rammer for vores produktudvikling, hvilket alt sammen er med til at få os til at være blandt de stærkeste brands inden for stil og kvalitet i Danmark. Med etableringen af vores nye webshop ønsker vi, at udbrede kendskabet om vores gennemførte brand og forsyne hele Danmark med vores lækre produkter.

Hvad siger vores kunder om os?