translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title translation missing: da.general.icons.icon_title Afspil video

Cookie- & Privatlivspolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.  Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig via fx. fragtselskabet, som skal kunne vide, hvor din vare skal hen, og til hvilken person (dig). Husk at vi aldrig videre levere dine personoplysninger til andre end fragthåndtering. Personoplysningerne registreres hos Exotic Mix og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret hos www.exoticmix.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: support@exoticmix.dk


Vi er beskyttet med HTTPS, SSL og McAfee Secure.
Hos Exotic Mix betyder vores kunder det altafgørende i vores drift, og derfor går vi hverken på kompromis med kvalitet eller din sikkerhed på nettet.

https://www.exotixmix.dk ligger på en sikker server, som du kan se på din browser. 

På browseren "Google Chrome" vises dette: 




Udover dette bruger vi også et af verdens verdens mest førende internet-sikkerhedsfirma på nettet til at give siden et ekstra lag af sikkerhed, så vi kan garanterer din og vores sikkerhed.


Se vores cerfictitakat fra sikkerhedsfirmaet McAfee her:
This site has earned the McAfee SECURE certification.
(Bemærk, at du kommer over på en engelsk side)